KONSTNÄRSKLUBBEN
Pål Ross utnämns till ledamot i Konstnärsklubben!

Pål Ross, grundare och konstnärlig ledare av Ross arkitektur & design ab, utnämndes torsdagen den 6 december 2012 till ledamot i Konstnärsklubben. Utnämningen initierades av Rune Bobert under hösten 2012 och själva cermonien hölls den 7 februari 2013 i konstnärsklubbens anrika lokaler. Rune Bobert var tidigare professorn i arkitektur vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Ross är välkänd för sitt unika och exklusiva formspråk och har vunnit flera utmärkelser för sin arkitektur. Sveriges vackraste villa är en av dem.

Konstnärsklubben startades redan år 1856 på källaren Victoria vid Norrlandsgatan i Stockholm och har sedan dess varit en högt ansedd samlingsplats för Sveriges kända konstnärer, arkitekter och artister.

Carl Larsson, Dardel, Prins Eugen och Albert Engström är några framträdande personligheter som varit med och format Konstnärsklubben till vad den är idag. Ross är ytterst beärad att bli invald i detta fina och historiska sammanhang.
 

OM OSS

Ross erbjuder exklusiv egen unik design. Vår passion är att skapa högkvalitativa, dynamiska livsmiljöer i harmoni med människan som berikar ert liv med världsledande funktion, skönhet och välbefinnande.

Welcome to Live in a Work of Art ®

NYHETER


Laddar innehåll...

KONTAKT

ROSS - Live in a work of art
08- 84 84 82 | info@ross.se

Hertigarnas Stall, Dragonvägen 1
178 93 Drottningholm